Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Top 5 basic items

Top 5 basic items

Door: Daphne Reacties: 0

Top 5 basic items

Eén van de meest handige items om te hebben in je garderobe, is toch wel een collectie aan basics. Basic items kun je namelijk overal mee combineren. Denk bijvoorbeeld aan laagjes in de herfst en winter, of statement items combineren met een basic item. Je kunt er allerlei kanten mee op en daarom hebben wij voor jullie een aantal populaire basics op een rijtje gezet. Lees snel verder om te ontdekken welke basics je kunt vinden bij Uwantisell.nl.

1. Basic korte mouwen body

Een basic korte mouwen body is leuk te combineren op de warmere dagen met een statement piece voor een festival. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een opvallende skort met een basic body of een paar glimmende laarzen. Doordat deze items op zichzelf al echte eyecatchers zijn, zijn ze perfect te combineren met een basic korte mouwen bodysuit. Daarnaast is een korte mouwen body ook handig om in huis te hebben om te dragen onder een trui of vest op de koudere dagen. Kortom, je kunt er alle kanten mee op!

 

2. Basic lange mouwen body

Een body met lange mouwen is mega handig om in je kledingkast te hebben voor de koudere dagen, want wat is er nu beter dan laagjes creëren op een koude dag. Draag bijvoorbeeld een lange mouwen body met een teddy gilet, een warme coltrui of een heerlijk vest. Deze basic body is perfect voor vele gelegenheden, hij zal dus zeker van pas komen!

 

3. Basic jeans

Een basic jeans is absoluut onmisbaar in deze lijst van basics. Basic jeans kun je namelijk eindeloos combineren. Ga voor een statement top met stoere sneakers of hou het lekker casual. Ga jij voor een basic wide leg jeans, een skinny jeans of een flared jeans? Pick your fave!

 

4. Basic two pieces

Twijfel je vaak over wat je aan moet of vind je het lastig om je outfits te combineren? Dan is een basic two piece écht iets voor jou! Met een basic two piece heb je namelijk in één klap je outfit compleet. Daarnaast kun je deze items ook als losse basics dragen op andere items.

 

5. Basic tops

Last, but not least; basic tops! Basic tops kun je eindeloos combineren met diverse items. Je kunt ze gebruiken voor vrijwel elke gelegenheid. Je kunt een basic top opfleuren met een glitter jasje, een felgekleurde broek, statement accessoires of opvallende schoenen.

 

Scoor jouw favoriete basics

Wist je dat we bij Uwantisell een collectie vol met basics hebben samengesteld? Hier kun je gemakkelijk shoppen door gebruik te maken van filters met jouw voorkeur voor maat, kleur, product en nog veel meer! Shop vandaag voor 22:00 uur nog jouw favoriete basic items en ontvang je bestelling morgen al in huis.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »