Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Hup Holland Hup! EK outfits van Uwantisell

Hup Holland Hup! EK outfits van Uwantisell

Door: Daphne Reacties: 0

Hup Holland Hup! EK outfits van Uwantisell

Het EK is de perfecte gelegenheid om je support voor Nederland te laten zien en wat is nu beter dan dit te doen met een outfit in stijl? In deze blog delen we tips voor oranje outfits, van jurken tot blazers, zodat je helemaal klaar bent voor de wedstrijden van Nederland. We hebben de leukste en populairste opties op een rijtje gezet, dus lees snel verder!

1. EK jurken

Laten we beginnen met de een jurk in onze Nederlandse kleur. Of je nu naar een groot scherm in het park gaat of een feestje bij vrienden hebt, een jurk is altijd een goede keuze. Ga voor een blazer jurkje als je een beetje netjes naar buiten wil, of ga voor een zachte bodycon jurk met stretch als je lekker comfortabel wilt zijn. Combineer deze met witte sneakers voor een casual look, of kies voor hakken als je het wat chiquer wilt maken. En vergeet niet: hoe meer oranje, hoe beter. Want zeg nou zelf, niets straalt zoveel passie uit als een oranje jurk!

 

 

2. EK blouses

Voor degenen die liever een wat subtielere aanpak kiezen, is een blouse een geweldige optie. Combineer een felle blouse met een spijkerbroek of een stoere rok. Dit geeft je een sportieve look zonder dat je er overdreven uitziet. Plus, het is een geweldige manier om je team te steunen zonder dat je volledig in het oranje moet.

 

 

3. EK jasjes

Het Nederlandse weer kan onvoorspelbaar zijn, zelfs in de zomer. Een oranje jasje is dan ook een echte must-have voor het EK. Een denim jasje of een biker jack komt altijd goed van pas! Een oranje jasje geeft je outfit net dat beetje extra warmte en zorgt ervoor dat je opvalt in de menigte.

 

4. EK body’s

Een body is een perfecte optie voor degenen die houden van een aansluitende outfit. Combineer een EK body met een high waisted jeans of rok voor een super flatterende outfit en maak de look helemaal af met accessoires zoals petjes, brillen of tasjes. Het beste van een body? Je hoeft je geen zorgen te maken dat je top uit je broek of rok schiet terwijl je juicht voor het Nederlandse team.

 

 

5. EK blazer sets

Voor de meiden onder ons die echt een statement willen maken, is een oranje blazer set dé perfecte keuze. Een bijpassende blazer en broek in een fel oranje tint zorgt ervoor dat je de show steelt, of je nu in het stadion zit of thuis voor de tv. Deze items kun je bij elkaar dragen, maar ook apart. Zo heb je meteen meerdere EK outfits in één klap! Daarnaast is deze set ideaal om meteen door te gaan naar de stad om de winst te vieren!

 

 

6. EK truien en vesten

Voor de koudere dagen of avonden zijn truien en vesten in het oranje ideaal. Ze houden je warm terwijl je juicht voor Nederland en zien er ook nog eens super stijlvol uit. Kies voor een oversized trui voor een comfy look, of ga voor een getailleerd vestje als je liever iets netter gekleed gaat.

 

7. Accessoires

Geen outfit is compleet zonder de juiste accessoires, vooral niet tijdens het EK! Oranje accessoires kunnen je look helemaal afmaken en laten zien dat je tot in de details aan je team denkt. Denk aan oranje petjes, brillen, sjaaltjes en natuurlijk oranje sieraden. En waarom niet een oranje tas om al je spullen in mee te nemen?

   

 

Feeling inspired?

Ben je net zo enthousiast als ons over de wedstrijden van Nederland en ben je nog op zoek naar een passende outfit? Dan zit je bij Uwantisell helemaal goed! Wij hebben namelijk speciaal voor jullie een EK collectie samengesteld met alle items die jullie nodig hebben!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »