Menu
EUR
Word een VIP en shop met hoge kortingen. VOLG ons kanaal op whatsapp - klik hier
Beach vibes & boho chic met Uwantisell

Beach vibes & boho chic met Uwantisell

Door: Daphne Reacties: 0

Beach vibes & boho chic met Uwantisell

De zon is volop aan het schijnen en de bohemian stijl komt weer helemaal tevoorschijn! Gehaakte topjes, jurken met franjes, grote zonnehoeden, oorbellen met kraaltjes en wikkel sandalen, van alles is er wel iets te vinden in een boho stijl! Deze items zijn ideaal voor de zomer, omdat het heerlijk luchtig is. Lees deze blog vol met bohemian items en maak jezelf helemaal klaar voor het strand, een festival of een tripje naar het buitenland! 

1. Gehaakte items voor op het strand

Als je aan een boho look denkt, denk je al snel aan zomerse, gehaakte topjes, jurkjes en broeken. Je vindt ze in allerlei kleuren, soorten en maten! Draag een lange gehaakte jurk naar het strand, een gehaakt topje naar een festival of een gehaakte broek over je bikini. Je kunt gehaakte items megaleuk combineren op allerlei manieren!

   

 

2. Cover-ups voor over je bikini

Ook voor op vakantie zijn er té leuke boho items te vinden. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar kanten cover-up jurkjes, blouses, tops of broeken. Deze items zijn megaleuk om over je bikini te dragen. Je wilt natuurlijk niet je favoriete bikini bedekken. Cover-ups zijn ook geweldig om te dragen naar een festival. Combineer bijvoorbeeld een cover-up kimono over een crop top en een denim short en je bent helemaal ready voor dat ene leuke zomerfestival!

   

 

3. Mixen & matchen met two pieces

Nog een leuke festival aanrader zijn boho two piece sets. Het handige aan een two piece is dat je niet hoeft na te denken hoe je je outfit moet combineren. Bij een two piece krijg je altijd twee items. Het leuke hieraan is dat je beide items ook apart kunt dragen. Draag bijvoorbeeld een short met franjes met een basic crop top, of juist alleen de top op een lange rok. Je kunt een two piece op veel verschillende manieren mixen en matchen.

   

 

4. Accessoires geven je outfit een extra touch

Een boho outfit is altijd leuk, maar wat je outfit helemaal compleet maakt is accessoires. Je kunt veel bohemian accessoires vinden. Je hebt grote rieten schoudertassen voor een dagje strand, grote rieten zonnehoeden, sieraden met kraaltjes, kleine tasjes met franjes en nog veel meer! Je kunt met deze accessoires een basic lookje al snel een boho vibe geven. Go take a look!

     

 

5. Maak je look compleet met boho schoenen

Ook schoenen zijn een belangrijk onderdeel van je outfit. Sandaaltjes, sleehakken, espadrilles, slippers, je vindt het allemaal! Soms hebben deze zomer schoentjes ook leuke boho details. Kijk bijvoorbeeld naar een sandaaltje met schelpjes, een slipper met franjes of hakken afgewerkt met touw, hoe leuk?!

   

 

Get your new outfit!

Ben je helemaal verliefd geworden op de bohemian look? Dat begrijpen wij helemaal! Neem snel een kijkje op onze website, want wij hebben heel veel boho items voor jullie in de collectie! Van topjes, jurken en shorts tot aan accessoires en schoenen, we got it all! Neem dus zeker even de tijd om op je gemak door onze collectie te scrollen. Vind je het leuk om een beetje extra outfit inspiratie op te doen? Volg ons dan zeker ook op onze socials via @uwantisell, hier posten we elke dag een nieuwe outfit inspo! Enjoy your summer babes!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »